Varför vi litar på ClearVin för fordonsbakgrundsrapporter

1
Varför vi litar på ClearVin för fordonsbakgrundsrapporter

Som auktionsförmedlare för den största bilauktionen online i USA finns det många faktorer som spelar in när vi erbjuder ytterligare tjänster till våra medlemmar. Från frakt till fordonsbakgrundsrapporter, vi gör allt vi kan AutoBidMaster för att ge dig de bästa tjänsterna för den bästa online-autoauktionsupplevelsen vi kan. Det inkluderar våra vänner på ClearVin, som vi litar helt på när det gäller fordonsbakgrundsrapporter.

Varför är ClearVin pålitlig?

Det största som gör ClearVin till en pålitlig källa för fordonsbakgrundsinformation är bredden av byråer de får sin information från: National Motor Vehicle Title Information System (NVMTIS), National Automobile Dealers Association (NADA), National Vehicle Services (NVS) och National Traffic Safety Administration (NHTSA).

Utöver de tidigare nämnda organisationerna använder ClearVin också finansiella institutioner, federala myndigheter och lokala avdelningar för att skapa sina rapporter.

Vad ger ClearVin?

När det gäller fordonsbakgrund tar de verkligen bort mysteriet ur historien. De kommer inte bara att hjälpa till att skydda dig från bedrägeri med kilometerräknare genom att tillhandahålla rapporterad körsträcka från olika skeden av bilens liv, utan de kan också hjälpa till att skydda dig från metoder som titeltvätt – där ett fordon är registrerat i ett annat tillstånd för att undvika att visa ett specifikt märke – vilket verkligen kan förändra värdet på bilen. De hjälper också till att förhindra dig från att köpa stulna fordon gratis vin avkodare. De ger också fordonsbetyg för att ge dig en mycket mer exakt bild av ett fordons totala värde. Detta inkluderar titelmärkeshistorik, detaljhandelsvärdeindex, primära och sekundära skador, vägmätaravläsningar och mer för att ge dig en mycket bättre bild av fordonets totala skick.

AutoBidMaster-medlemmar får gratis rapporter

Vi är så säkra på ClearVins rapportering att våra avancerade och premiummedlemmar får kostnadsfria fordonsbakgrundsrapporter. Här är en sammanfattning av vad du får för var och en av våra medlemsnivåer:

fordonsbakgrund rapporterar gratis medlemskap

Så inte bara avancerade och premiummedlemmar får rabatterade transaktionsavgifter, tillgång till liveauktioner, uppskattad rekommenderad budgivning och andra funktioner, utan avancerade medlemmar får 5 gratis VIN-rapporter och Premium-medlemmar får 10 gratis VIN-kontroll. Du får den tydligaste bilden av historiken för alla fordon du är intresserad av att bjuda på för att hjälpa dig fatta det mest välgrundade köpbeslutet innan du lägger ett bud.

Om du är redo att uppgradera ditt medlemskap kan du göra det rätt på vår sida under dina kontoinställningar, eller om du inte har registrerat dig ännu kan du göra det här eller genom att klicka på knappen “Registrera dig nu” längst ner på sidan.

För alla andra frågor är du välkommen att ringa oss på +1 (503) 298-4300 mellan 06:00 och 16:00, måndag till fredag, Pacific Standard Time, e-post [email protected]eller kontakta oss via Viber eller WhatsApp på +1 (503) 473 9895.
Lycka till med budgivningen!

Senaste inläggen av AutoBidMaster Staff Writer (se allt)

liknande inlägg

Leave a Reply