Tre berättelser från kunder över hela världen

0
Tre berättelser från kunder över hela världen

Trevlig helg till alla! 2022 är snart över. Här på AutoBidMaster, vi reflekterar över ett stort år och förbereder oss för ett nytt. För att säga hejdå till 2022 vill vi presentera ett par bilar som har köpts internationellt eller skickats internationellt.

Först ut, är en kund som köpte denna otroliga mörkgrå 2022 Tesla Model X! Vårt enastående team i landet Georgia hjälpte den här kunden genom processen att hitta sitt fordon, köpa det och skicka det till dem. Det bästa av allt är att detta högpresterande elfordon redan är hemma hos sin nya och glada ägare! Ta en titt på denna vackra bil.

2022 Tesla Model X
2022 Tesla Model X

För det andra, är denna snygga röda GMC Terrain SLT! Detta fordon köptes här i USA med hjälp av våra hårt arbetande Internationellt säljteam och skickas till Australien! Det är en ganska fantastisk resa, och som du kan se på bilden har den nya ägaren redan sin bil och älskar den. Med AutoBidMaster du kan verkligen köpa en bil och skicka den var som helst i världen!

GMC Terrain SLT och dess ägare

Slutligen var en kund från Chile, som redan hade köpt en cykel hos oss, så nöjd med sitt köp att han kom tillbaka efter fler fordon. Den här gången köpte Abiel denna fantastiska vita 2018 Mercedes-Benz GLC 300 och valde senare en underbar vit Chevrolet Camaro. Vi gillar hans stil!

2018 Mercedes-Benz GLC 300
Chevrolet Camaro

”Det har varit en dröm för mig att ha den framför mig, och jag är väldigt glad och nöjd med den service som AutoBidMaster tillhandahåller sedan jag valde min bil tills jag fick den. Sedan bestämde jag mig för att köpa en tredje, en Chevrolet Camaro som ska gå direkt till verkstaden för att snart kunna köra den.”

Abiel köpte och fick sina fordon skickade med särskild omsorg av vårt fantastiska El Salvador-team! Du kan läsa mer om dem här.

Glöm inte, AutoBidMaster har team redo att hjälpa dig oavsett var du är. De står redo och väntar på att hjälpa dig med utbudet av tjänster, såsom konsultationer, val av bil, kolla dess bakgrund med en ClearVin Rapportera, och naturligtvis hjälpa till att skapa inhemska och/eller internationella frakttjänster. Du behöver aldrig oroa dig med oss!

Att ha ditt fordon från AutoBidMaster, Registrera på vår onlineauktionsplattform, ladda upp en kopia av ditt statligt utfärdade ID eller pass, lägg en deposition och bjud på dina önskade bilar! Det är också möjligt att kontakta oss vid frågor och specifika önskemål eller ring oss på: +1 (503) 298-4300 (4:00 AM–4:00 PM PST, vardagar).

liknande inlägg

Leave a Reply