Topp 10 rabatter på bilar och SUV-priser som du inte bör missa denna Diwali!!

0
Topp 10 rabatter på bilar och SUV-priser som du inte bör missa denna Diwali!!

Julen bjuder alltid på överraskningar. I Autovärlden kommer överraskningarna i form av rabatter på några av våra favoritfordon. Diwali, ljusfesten är en viktig period när hela landet firar. Det är den perfekta tiden att köpa ditt nya fordon. Det är därför, år efter år, nästan alla stora bilmärken erbjuder attraktiva erbjudanden. Faktum är att många biltillverkare också lanserar sina fordon runt festivalsäsongen för att få en bra start på lanseringen.

Även i år har flera biltillverkare kommit med en mängd rabatter på många av sina mest sålda bilar och stadsjeepar. Dessa inkluderar kontantrabatter, bytesbonusar och företagsrabatter på fordon, med en mängd attraktiva erbjudanden. Här är några modeller som kommer med några av de högsta rabatterna denna Deepavali.

Volkswagen Taigun

Toppar på vår lista är Volkswagens medelstora SUV, Taigun, som får den högsta rabatten på 80 000 INR. Den tyska mellanstora SUV:n kommer med två turboladdade bensinmotoralternativ: en 1,0-liters och 1,5-liters enhet. Volkswagen erbjuder en mängd olika rabatter baserade på SUV-varianter. Basmodellen med 1,0-litersmotorn är tillgänglig med upp till 30 000 INR i kontantrabatt, medan de återstående 1,0-litersvarianterna kan göra anspråk på upp till 55 000 INR. På andra sidan kan du få den högsta rabatten på 80 000 INR på den manuella 1,5-liters GT-versionen av SUV. GT DSG – toppvarianten, som drivs av 1,5-litersmotorn, kommer att få upp till 30 000 INR i förmåner. Taigun konkurrerar direkt med stadsjeepar som Hyundai Creta, Kia Seltos, Skoda Kushaq, Maruti Suzuki Grand Vitara och Toyota Urban Cruiser Hyryder.

Tata Harrier och Tata Safari

Harrier och Safari är de två modellerna som får de högsta rabatterna från Tata Motors. Företaget erbjuder en total rabatt på ₹ 60 000 på Kaziranga Editions av stadsjeepar. Detta inkluderar en kontantrabatt på 20 000 INR och en utbytesbonus upp till 40 000 INR. Tata erbjuder också rabatter på upp till 40 000 INR på alla varianter av stadsjeepar, förutom Jet-utgåvorna. Båda de mest sålda SUV:arna kommer med en 170 hk, 2,0-liters dieselmotor. Du kan välja mellan antingen en 6-växlad manuell eller en automatisk växellåda. Det bör noteras att Tata nyligen har lanserat två nya varianter för Safari-modellen, XMS- och XMAS-varianterna.

Om du letar efter en indisk gjord SUV, så är det den perfekta tiden att göra ditt köp. Både Harrier och den nya Safari kommer inte att göra dig besviken.

Maruti Suzuki S Presso

En av de minsta bilarna på den indiska bilmarknaden, S-Presso halvkombi är en av de mest rabatterade modellerna från Maruti Suzukis serie. Företaget erbjuder kontantrabatter, utbytesbonusar och företagsbonusar på både den manuella varianten och den automatiska varianten av fordonet. De manuella varianterna får totalt 56 000 ₹ i rabatter. Detta inkluderar en kontantrabatt på upp till 35 000 INR, företagsrabatter värda 6 000 INR och växlingsbonusar upp till 15 000 INR. När det gäller den automatiska versionen kommer den att få upp till 46 000 INR i rabatter. Detta kan delas upp som kontantrabatter på 25 000 INR, företagsrabatter värda 6 000 INR och växlingsbonusar på 15 000 INR.

Med de ändrade riktlinjerna och fokus på större modeller kan Maruti Suzuki mycket väl se till att stoppa denna lilla halvkombi. Om du har siktet på minikombin är det rätt tillfälle att ta en hem till dig.

Maruti Suzuki Dzire

Den långvariga kompakta sedanen från Maruti kommer att få en total rabatt på 52 000 INR på sina AMT-versioner. Detta inkluderar 35 000 INR i kontantrabatter, 7 000 INR i företagsrabatter och växlingsbonusar värda 10 000 INR. De manuella varianterna å andra sidan får bara upp till 17 000 INR i rabatter. Den Swift-modifierade sedanen drivs av en 90 hk, 1,2-liters Dual Jet-bensinmotor kopplad till antingen en 5-växlad manuell eller AMT-växellåda.

Renault Triber

Renaults sub-4 meter MPV är det enda fordonet i storleksintervallet som har plats för upp till 7 personer. Den drivs av en 1,0-liters bensinmotor på 72 hk. Du kan välja mellan en 5-växlad manuell eller AMT-växellåda med fordonet. Renault erbjuder en total rabatt på 50 000 INR på Triber. Detta inkluderar kontantrabatter på upp till 15 000 INR, utbytesförmåner värda 25 000 INR och företagsrabatter upp till 10 000 INR. MPV:s begränsade upplaga, som lanserades nyligen för att markera fordonets två och ett halvt års jubileum, kommer också att få rabatter på upp till 45 000 INR. Den här modellen har också många fler funktioner.

Den franskodlade MPV:n är kanske den mest mångsidiga på marknaden. Även om motorerbjudandet från företaget inte är jämförbart med de som tillhandahålls i de större stadsjeepar, är detta den billigaste 7-sitsiga i landet. Det enda andra alternativet var Datsun Go+ men Triber är trendigare och modellen kommer med några coola funktioner också.

Maruti Suzuki Swift

Dzires originalversion kommer att få bonusar upp till 47 000 INR på sin AMT-version. Detta inkluderar kontantrabatter på 25 000 INR, företagsrabatter värda 7 000 INR och växlingsbonusar på 15 000 INR. De manuella varianterna utelämnas inte heller. De kommer att få en total rabatt på 30 000 INR. Drivs av en 90 hk, 1,2-liters Dual Jet-bensinmotor, är swiften tillgänglig med antingen en 5-växlad manuell eller AMT-växellåda. Tidigare denna månad hade Maruti lanserat CNG-versionen av fordonet. Det finns dock inga rabattalternativ tillgängliga för denna version.

Tata Tiago CNG

Tiago drivs av en 1,2-liters trecylindrig motor som kan producera 73 hk och 95 Nm vridmoment i CNG-läge och 86 hk med 113 Nm vridmoment i endast bensinläge. Vad gäller växellådan har den bara en 5-växlad manuell låda. Men det är en fantastisk modell från Tata Motors och företaget ger upp till 40 000 INR i bonusar med den. Den kan delas upp som kontantrabatter värda 25 000 INR och utbytesförmåner värda 15 000 INR.

Om du letar efter en bekväm och säker halvkombi, då är det det bästa alternativet för dig. Med flera bränsle- och motorkonfigurationer är Tiago verkligen den bästa efterträdaren för Indica. Denna Diwali, du har fler anledningar att göra en till din.

Honda WR-V

Honda hade tidigare rapporterat att den kommer att släppa WR-V-modellen i mars 2023, till förmån för en ny kompakt SUV. Men företaget har förbundit sig att ge värde genom modellen tills dess produktion och försäljning stoppas i landet. WR-V, en större och rymligare version av Hondas Jazz, kommer att förses med rabatter på upp till 39 300 INR. Du kan få bilen för denna Deepavali med en kontantrabatt på 10 000 INR eller gratis tillbehör värda 12 300 INR. Du kan också få en utbytesbonus på 7 000 INR, en kundlojalitetsbonus på 5 000 INR och en företagsrabatt på 5 000 INR. Honda erbjuder också bonusar på sina sedaner som Amaze och City.

Även om modellen snart kommer att sluta säljas, har den fortfarande ett gediget löfte för en genomsnittlig indisk kund. Paketet och det frestande kontantrabatterbjudandet kommer säkerligen att sälja de återstående enheterna i landet.

Honda City (Gen 5)

Som vi sa tidigare ger Honda rabatter för ett värde av upp till 37 900 INR på sin premium sedanmodell. Staden kan köpas med antingen en kontantrabatt på upp till 10 000 INR eller gratis tillbehör värda 10 900 INR. Precis som med WR-V kan du också få en lojalitetsbonus på 5 000 INR, om du är en gammal kund, och en företagsrabatt på 5 000 INR på fordonet. Honda erbjuder också en utbytesbonus på 7 000 INR, tillsammans med 10 000 INR rabatt på byte av gamla fordon.

Maruti Suzuki Ciaz

Den längsta körda premiumsedanen från Maruti Suzuki är redo att få en total rabatt på 30 000 INR, denna Diwali. Detta inkluderar en växlingsbonus på 25 000 INR och en företagsrabatt på 5 000 INR, och den kommer att gälla både för manuella och automatiska versioner. Drivs av en 105 hk, 1,5-liters bensinmotor, kommer Ciaz med antingen en 5-växlad manuell eller en 4-växlad automatisk växellåda, i en mängd olika varianter. Företaget säljer denna premiumsedan genom sina Nexa-butiker och den är en främsta rival till sådana som Hyundai Verna, Honda City, Skoda Slavia och Volkswagen Virtus.

Rabatterna för Ciaz är kanske den lägsta som erbjuds av företaget denna festivalsäsong. Premium sedan erbjuder dock det bästa paketet av både stil och komfort. Även med den relativt lägre rabatten kan du säkert få Maruti Suzuki Ciaz.

Förutom rabatter och erbjudanden för bilar och stadsjeepar, finns det också många erbjudanden för tvåhjulingarna som du inte bör missa. Håll kontakten för att veta mer om de senaste och trendiga nyheterna om bilindustrin i Indien.

liknande inlägg

Leave a Reply