Ta en titt på 2020 rekordförsäljning av båtar i USA

1
Ta en titt på 2020 rekordförsäljning av båtar i USA

När vi närmar oss säsongen för vinterbåtmässor 2021 tyder allt på att försäljningen av motorbåtar kommer att hålla sig på rekord som erhållits tidigare. National Marine Manufacturers Association (NMMA) tillkännagav detaljförsäljning 2019 på cirka 280 000 enheter, vilket är den näst högsta siffran sedan 2007. Antalet står inte för begagnade och reparerbara bärgningsbåtar till salu som köptes på plattformar som AutoBidMaster under samma period. När det gäller 2020 räknar NMMA med att året slutar på 300 000 nya båtförsäljningar.

Året i korthet

Under 2020 ökade försäljningen av nya båtar rekordhögt i juni, där juli och augusti upplevde en avmattning. Försäljningen ökade i september, där månaden var den näst högsta enmånadssumman av nya motorbåtsförsäljningar på över ett decennium. Året förväntas avslutas med rekordförsäljningsnivåer som aldrig skådats sedan före lågkonjunkturen 2008-2009.

Motorbåtskategorier

Motorbåtskategorierna som till stor del är ansvariga för att köra nya, begagnade och bärgningsbåtar till salu genom taket inkluderar:

Vattenskoter – En inkörsport till båtägande tack vare tillgängliga instegsprispunkter.
Wake sportbåtar – Populärt bland nya och yngre båtfolk och används för wakesurfing och wakeboard.
Kryssare – Mått mellan 22 och 32 fot och populärt för underhållning, avkoppling och “cruising”.
Sötvattensfiskebåtar – Täcker walkarounds, bay/flat-båtar, pontonbåtar, flerskrovsmotorbåtar, däcksbåtar, aluminiumfiskebåtar, mittkonsoler och basbåtar.

I september ökade försäljningen av sötvattensfiskebåtar, saltvattenfiskebåtar och pontonbåtar tvåsiffrigt och stod för 71 % av försäljningen av nya motorbåtar. Enligt storlekskategorier är de bäst presterande inom kategorin 27 fot och över vars försäljning ökade med 16 % i september. Budgetköpare kan vända sig till bärgningsbåtsauktioner online för oslagbara erbjudanden på ett komplett utbud av motorbåtar.

Sista ordet

AutoBidMaster erbjuder reparationsbara bärgningsbåtar till försäljning i online-auktioner som löper under hela året. För att börja bjuda behöver du bara registrera dig för ett gratis uppgraderingsbart konto och lägga en återbetalningsbar deposition för att fastställa din köpkraft. Du kan Registrera med ditt Facebook- eller Google-konto och uppgraderingen ger dig tillgång till en rad premiumförmåner. Du kan också diskutera dina krav och få svar på alla dina frågor om bärgningsbåtar till salu från vårt team. Ring helt enkelt +1 (503) 298-4300måndag till fredag, 6:00 till 16:00 (GMT-8:00), e-post [email protected]eller kontakta oss via Viber/WhatsApp på +1 (503) 473-9895.

Senaste inläggen av AutoBidMaster Staff Writer (se allt)

liknande inlägg

Leave a Reply