Fördelar med fordonsfrakt med AutoBidMaster

4
Fördelar med fordonsfrakt med AutoBidMaster

Med mer än 10 års erfarenhet har vi på AutoBidMaster inser tydligt hur viktigt det är att tillhandahålla hela tjänstepaketet när det gäller bilauktioner online. För att hålla sig à jour med kundens behov erbjuder vi inte bara en interaktiv budgivningsplattform utan även bakgrundskontroller av fordon och frakt. På tal om det senare kan du beställa transport av en bil du vunnit både genom USA och till de stora sjöhamnarna världen över. Låt oss diskutera mer om vad du får när frakta ditt fordon med AutoBidMaster.

Inrikes frakt med AutoBidMaster

När du lägger bud på ett fordon kan du enkelt beställa transport till vilken plats som helst i USA direkt på auktionslotssidan, samt bekanta dig med det slutliga priset för din bil. Det gör våra onlinetjänster bekväma och lätta att använda.

Att placera en inrikes sjöfart för att beställa, vänligen besök varulistan på vår webbplats och leta upp avsnittet “Beställ” direkt under fordonets bilder. Fyll i nödvändig kontaktinformation för att slutföra din beställning.

Observera att leveransprocessen börjar först efter att både betalningen för fordonet och frakten har gjorts i sin helhet. Vi kommer att ordna med en licensierad och försäkrad transportör som hämtar ditt fordon när vi har fått betalningen.

AutoBidMaster, erbjuder vi inte bara kostnadsbesparingar utan också snabbare leveranstider för inrikesfrakten av ditt köpta fordon över hela USA. För att göra det enklare för dig har vi införlivat ett filter som låter dig söka efter fordon som finns i en specifik delstat i USA eller nära dig genom att ange ditt postnummer. Du kan komma åt den här funktionen genom att navigera till fältet till vänster och välja önskad delstat eller provins. Observera att detta verktyg är exklusivt tillgängligt för registrerade medlemmar.

Men även om din drömbil är placerad på andra sidan USA:s kust, är vårt team fullt berett att hantera fraktprocessen utan några svårigheter. Till exempel erbjuder vi även leverans av ditt fordon till Hawaii och Alaska, särskilt med användning av sjötransport.

Med AutoBidMaster frakt, att köpa ett fordon på vår auktion är en sömlös process. Vi arbetar uteslutande med licensierade biltransporter och varje inrikesleverans måste vara försäkrad. Detta säkerställer att våra kunder får en problemfri upplevelse när det kommer till frakt av sitt köpta fordon.

Internationell frakt med AutoBidMaster

Internationell frakt med AutoBidMaster

När du framgångsrikt har vunnit en auktion lägger du en beställning på internationell fordonsfrakt är en enkel och strömlinjeformad process som bara kräver några få klick. Gå först till fliken “Lots Won” och klicka på knappen “Place Order”. Därifrån kan du enkelt ange detaljer som leveranshamn och eventuella speciella leveranskrav du kan ha. På tal om aviseringar, vårt system ger uppdateringar i realtid om hur din leverans fortskrider och skickar dem till dig via e-post för din bekvämlighet.

När det kommer till de dokument som behövs måste du ha den ursprungliga fordonstiteln och köpavtalet för att kunna skicka ditt fordon internationellt. När fordonet har skickats och behandlats av den amerikanska tullen kommer dessa dokument, tillsammans med fraktsedeln, att skickas till dig via certifierad post. På tal om försäkringen erbjuder vi totalförlusttäckning (1,5 % av fordonets pris) och full täckning (5 % av fordonets pris). Du kan lära dig mer om dem direkt på auktionslotsidan i avsnittet för slutlig prisberäkning.

Var särskilt uppmärksam på det faktum att du inte kan exportera ditt fordon med följande anmärkningar i dokumentsektionen: BOS / BILL OF SALE / LIEN / DELAR / SKORP / SKROT.

Om du har några specifika frågor om internationell fordonsfrakt, kolla vår FAQ-sektionen i hjälpcentret. Om det inte finns något svar som uppfyller dina krav, kontakta vårt dedikerade team av specialister.

Spåra ditt fordon

Spåra ditt fordon

Som AutoBidMaster håller sin verksamhet transparent och kundorienterad erbjuder vi några sätt att få uppdaterad information om var din försändelse för närvarande finns. För att ta reda på mer, besök sidan “Lots Won” på ditt personliga konto efter att du har lagt en fraktbeställning. Det är där du kan hitta status för alla fordon som har vunnits och dragits.

Vår meddelanden kommer också att hålla dig informerad om leveransstatus. Vi tillhandahåller uppdateringar i god tid när:

 • Din beställning är gjord
 • Betalning för frakt har erlagts
 • Ditt fordon är planerat att hämtas från auktionsgården
 • Ditt fordon hämtas från auktionsgården
 • Ditt fordon har levererats

I fallet med internationell frakt kommer våra kunder att få ytterligare meddelanden enligt följande:

 • Ditt fordon når lagret
 • Bilder på ditt fordon läggs upp
 • US Customs tar emot dina ägardokument
 • Beräknade avgångs- och ankomstdatum finns tillgängliga
 • Container- och bokningsnummer tilldelas
 • Ditt fordon anländer till destinationshamnen

Som du kan se håller vi vår fraktprocess så transparent som möjligt, så att du håller dig informerad under hela transporten av ditt fordon.

Varför skicka ditt fordon med AutoBidMaster?

Varför skicka ditt fordon med AutoBidMaster

AutoBidMaster är inte bara en officiellt licensierad Copart-representant med rik expertis inom autoauktioner online. Vi tillhandahåller också en mängd olika tjänster för att hjälpa dig transportera ett fordon du vunnit säkert och effektivt. Här är några anledningar till varför du kanske vill välja AutoBidMaster för dina fordonstransportbehov:

 • Konkurrenskraftig prissättning: Vi erbjuder överkomliga priser för fordonsfrakttjänster. Vi tillhandahåller också en transparent lista över leveranskostnader, så att du vet exakt hur mycket det kostar att skicka ditt fordon innan du förbinder dig till något.
 • Bekvämlighet: Hos oss får du en problemfri och bekväm transportupplevelse. Vi hanterar alla aspekter av fraktprocessen, inklusive hämtning, transport och leverans, så du behöver inte oroa dig för någonting.
 • Kundservice: Vårt företag är känt för sin exceptionella kundservice. De har ett team av kunniga och vänliga representanter som är tillgängliga för att svara på alla frågor du kan ha och förse dig med uppdateringar om statusen för din försändelse.
 • Säkerhet: Våra specialister tar ditt fordons säkerhet på största allvar. Vi använder den senaste utrustningen och erfarna förare för att säkerställa att ditt fordon transporteras i tid och säkert.
 • Försäkringsskydd: Vi tillhandahåller försäkringsskydd för ditt fordon under transport, vilket ger dig sinnesfrid att veta att ditt fordon är skyddat i den osannolika händelsen av skada eller förlust.

Övergripande, AutoBidMaster erbjuder en omfattande och pålitlig fordonsfrakttjänst som kan hjälpa dig att transportera ditt fordon säkert och effektivt.

Beställ din frakt med AutoBidMaster!

Om du letar efter ett problemfritt och pålitligt sätt att inte bara få ditt nästa önskade fordon utan också beställa frakttjänster på ett ställe, behöver du inte leta längre än AutoBidMaster. Med en användarvänlig plattform, konkurrenskraftiga priser och ett team av hängivna proffs, är vi fast beslutna att ge dig en sömlös och stressfri fraktupplevelse. Så oavsett om du behöver transportera en bil, lastbil eller SUV, lita på AutoBidMaster för att få ditt fordon till sin destination säkert och effektivt.

För att gå med i vår bilentusiastgemenskap och börja bjuda måste du först skapa ett konto, uppge ditt ID och en deposition och bekanta dig med våra policyer. När alla steg är vidtagna är du fri att sök efter ditt favoritfordon. Känn dig fri att kontakta oss online eller via telefon: +1 (503) 298-4300 (4:00 AM–4:00 PM PST, vardagar).

Vi är på en uppdrag till hjälp våra kunder ger en andra liv till begagnade bilar genom att förenkla bilauktioner för alla. – AutoBidMaster

liknande inlägg

Leave a Reply