En Subarus historia

5
En Subarus historia

Den här månaden har vi haft väldigt roligt att intervjua en cool ny kund. Han heter Mark, och han fick några bra svar och skickade en massa bilder. Han gillar att skämta, så han skickade några bilder som inte var hans bil (de var bilder från tv-program och filmer). Läs vidare för att vara med på det roliga!

“Jag behövde en bil som skulle fungera som pendlare för att ta mina två tonårspojkar till skolan och sedan köra mig själv till jobbet. Från skolan till där jag arbetar är det ungefär 40 mil och ungefär en timmes bilresa de flesta dagar – enkel resa! Uppför backen! Min bil, min andra bil, är en stor SUV och får riktigt dålig körsträcka, men är byggd som en tank och är supersäker. Jag mådde hemskt att köra den till jobbet varje dag. Som om jag slösade bort det. Som att den hade ett utgångsdatum och varje dag jag använde den, tryckte jag den närmare utgångsdatumet. Det och gasen jag slösade gjorde mig sjuk.

En dag frågade jag min fru och hon sa att jag borde skaffa en begagnad bil. Jag hittade er alla på en google-sökning. Inte särskilt spännande jag vet. Jag har bara googlat och läst recensioner. Din webbplats hade de enklaste instruktionerna för hur man går med och bjuder på auktionerna, så jag valde dig. Jag visste att jag ville ha en Subaru Outback, och jag visste vad jag ville spendera. Du hade massor av alternativ för mig att välja mellan och jag kunde vinna den andra auktionen jag deltog i.

Det är första gången jag någonsin fått en bil levererad. Det är roligt. Jag har mat och mat levererade hela tiden. Aldrig en bil. Det var en rolig upplevelse, och jag var exalterad över att få nycklarna och se om det gick. Det gjorde. Det var den bästa delen. Med den igång kände jag att den svåra delen var över. Och det var!

Jag tvättade den. Allvarligt. Jag körde den runt kvarteret och rakt in på min uppfart för att tvätta och dammsuga ordentligt. LOL

Det är en Subaru Outback. jag glömde att nämna. Hade några yttre skador, bucklor och bucklor. Stötfångaren ser ut att ha kört över en brevlåda. Jag berättar för mina pojkar att bilen användes på inspelningen av Walking Dead och att det skulle vara synd att reparera dess unika skada. LOL

Att ha en pendlarbil, en som är säker och robust, tar en enorm vikt från mitt bröst. Jag kör den 5 dagar i veckan och använder sedan min andra bil på helgen och för familjeresor. Bara att veta att den är här och göra det jag ville att den skulle göra är en stor lättnad. Jag planerar att köra den här till jobbet under de kommande 5-10 åren, jag tror att den kommer att hålla så länge. Den överlevde apokalypsen. På tv åtminstone. Ha en bra en!”

Här är några fler bilder som Mark skickade till mig när vi bad honom visa mig sin bil (de här är den). Tack igen, Mark. Du fick oss att skratta hela dagen.

På våra onlineauktioner kan du hitta din bästa Subaru-konfiguration! Allt du behöver göra är Bli Medlem, ladda upp en kopia av ditt statligt utfärdade ID eller pass, lägg en deposition och sedan är du inne! Tveka inte att kontakta oss om det finns frågor eller funderingar mellan dig och budgivning på reparationsbara och prisvärda fordon från AutoBidMaster.

Vänligen följ och gilla oss:

Leave a Reply