De bästa bränsleeffektiva SUV:arna 2021 på AutoBidMaster

3
De bästa bränsleeffektiva SUV:arna 2021 på AutoBidMaster

De stora, gamla och långsamma SUV:arna från tidigare år är, ja… i det förflutna. Från en villighet att utsättas för dålig bensinkörning för kraftens och storlekens skull till erkännande som några av de bästa presterandena runt om, vi har kommit långt sedan SUV-klassen steg till popularitet. Mellan 1975 och 1985 ökade den genomsnittliga bränsleekonomin för lätta lastbilar från 11,6 till 19,5 miles per gallon. Nuförtiden hånar vi 19,5: moderna stadsjeepar når lätt 30 mpg i staden, men vissa har tagit det ett steg längre. Låt oss ta en titt på några av de bästa bränslesnåla SUV:arna 2021 som du kan hitta här på AutoBidMaster.

2021 Toyota Venza

Det verkar som att en stor del av våra “best of whatever”-listor nuförtiden har en mängd olika Toyotas på sig. Ta-da, den här är inte annorlunda. 2021 Toyota Venza kommer in på 40 mpg i staden och 37 mpg på motorvägen. Mellan Highlander och RAV4 (båda på den här listan också), är det inte det mest kraftfulla alternativet i deras bränsleeffektiva sortiment. Med standard fyrhjulsdrift genom en kombination av elmotorer och en 2,5L-motor, ger Venza smått föga imponerande 215 hästkrafter med 7,6 sekunder 0-60. Som sagt: om du är ute efter storlek och tekniska funktioner med bra bensinkörning är Venza en fantastisk bil för pendling och bilresor utan att suga gas hela vägen. 40 mpg i staden, vem skulle någonsin ha trott?

2021 Toyota Highlander Hybrid

Här kommer Toyota nummer två: 2021 Toyota Highlander Hybrid. Den största Toyotan på denna lista, när den är utrustad med en hybriddrivlina, slår ut 243 hästkrafter och 7,3 sekunder 0-60. Highlander Hybrid, som finns både fram- och fyrhjulsdriven, är ett elegant och förnuftigt val med lite mer kraft och utrymme än Venza, men det kommer med lite av en kompromiss i körsträcka. 2021 års Highlander når 36 mpg i staden och 35 mpg på motorvägen. Även om det inte är en drastisk nackdel i jämförelse, är det en smula mindre.

2021 Toyota RAV4 Hybrid

bästa bränslesnåla stadsjeepar Toyota RAV4

Sista Toyotan, vi lovar. Om du inte vill ha mer. 2021 Toyota RAV4 Hybrid – den minsta av de tre Toyotas på listan – kommer in på hela 41 mpg i staden och 38 mpg på motorvägen. Det är långt ifrån snittet på 19,5 år 1985. Med 7,4 sekunders 0-60 genom en 2,5L motor och två elmotorer ger basmodellen ut 219 hästar. Om du letar efter mer, skjuter Prime-trimmet av från 0-60 på bara 5,6 sekunder: inte illa av någon standard. Utöver det har du en räckvidd på 42 mil för endast elektrisk körning, och det är ganska coolt. Har du slut på bensin i staden? Vad som helst.

2021 Honda CR-V Hybrid

bästa bränslesnåla stadsjeepar honda crv

Okej, Toyotas tid är över. 2021 Honda CR-V är en annan fantastisk utmanare för bränslesnåla stadsjeepar, som kommer in på 40 mpg i staden och 35 mpg på motorvägen. Lägg till en mängd olika säkerhetsteknik och andra godsaker, och du har en ganska bra kompakt SUV som ger komfort och bränsleekonomi. Hybrid iterationen av CR-V ger 212 hästkrafter till bordet genom en 2,0L fyrcylindrig tillsammans med två elmotorer och fyrhjulsdrift. 0-60 är 7,5, vilket inte är utanför sortimentet för någon av de tidigare nämnda modellerna. Inte för att detta är ett överraskande uttalande angående någon Hondamen den här är ett gediget val.

2021 Ford Escape

2020 ford escape
Detta är en 2020 Ford Escape. Förlåt, det är allt vi hade.

Det sista du någonsin hade förväntat dig när du glittrade över bilhistorien skulle vara att Ford konkurrerar med japanska biltillverkare om bränsleeffektivitet inom samma klass, men här är vi. Ford Escape Hybrid från 2021 kommer in som den bästa bränsleeffektiva SUV:n på den här listan med 44 mpg i staden och 37 mpg på motorvägen. Du tittar på en rymlig hytt, massor av säkerhets- och tekniska funktioner, ett användarvänligt infotainmentsystem och en 2,5L fyrcylindrig med två elmotorer som ger sammanlagt 221 hästkrafter. Nackdelen med denna SUV ligger i några relativt lågkvalitativa interiörmaterial på basen, men om du skjuter efter högre utrustningsnivåer kommer du att se en viss förbättring. Den finns även fram- eller fyrhjulsdriven.

Det är inte alla de bästa bränslesnåla SUV:arna

Titta, vi utelämnade Teslas eftersom de alla är elektriska, så “bränsle” gäller inte riktigt. Vi har dock många andra alternativ för dig. Ta en titt på vad vi har för el- och hybrid-SUV:ar finns i vårt lager. Om du är redo att börja kasta pengar, Registrera med oss ​​(använd koden RETURNS21 för 40 % rabatt på ett medlemskap!), placera din 100 % återbetalningsbara deposition, ladda upp ett myndighetsutfärdat ID eller pass, och du är redo. Skaffa sig hör av oss med eventuella frågoroch tills dess: glad budgivning!

registrera nu
Senaste inläggen av AutoBidMaster Staff Writer (se allt)

liknande inlägg

Leave a Reply