9 nya cyklar lanseras att se upp för i november 2022!!

0
9 nya cyklar lanseras att se upp för i november 2022!!

I början av november har nordöstra monsunen anlänt kraftigt i landet. Men det regnar också cyklar den här tiden på året. Även om det har funnits många överraskningar inom bilsektorn under de senaste månaderna 2022, är november redo för lansering av många snygga cyklar och skotrar. Låt oss ta en titt på dem alla, tillsammans med deras funktioner.

Royal Enfield Super Meteor 650 lanseras i november 2022

Först i den mest efterlängtade lanseringen är fanfavoriten från Royal Enfield. Meteor 350:s storebror, Super Meteor 650, kan vara den mest efterlängtade modellen inte bara i november utan hela 2022. 650cc-cykeln har upptäckts i olika indiska städer och testats av Royal Enfield under olika förhållanden. Nu kan det vara rätt tid för mototillverkaren att lansera den officiellt. Den här nya besten drivs av en 648cc, luft- och oljekyld, parallell-twin-motor som kan producera 47 hästkrafter och 52 Nm toppvridmoment. Det förväntas kosta mellan 3 och 3,5 lakhs.

Cykeln kommer också att ha en tårfällbar bränsletank, en rund strålkastare med kromram, säten i delad stil, dubbelsidiga avgasbehållare och en rund baklykta. Den kommer också att ha dubbelsidiga avgasrör. Växellådan blir den vanliga 6-växlade manuella växellådan. Både fram- och bakhjulen har skivbromsar och lättmetallfälgar också. Efter lanseringen kommer den att konkurrera med cyklar som Benelli 502C & Keeway V302C.

Royal Enfield Shotgun 650 skulle kunna lanseras?

På andra plats är kusinen till Super Meteor 650, The Shotgun 650. Även om lanseringsdatumet ännu inte anges av företaget, kan det överraska oss i november. Företaget kan få fördelen av att dominera marknaden med rygg mot rygg lanseringar av 650cc-modeller. Liksom den förra, drivs Shotgun av en 650cc, 4-takts, luft-oljekyld, SOHC parallell-twin motor också. Det som skiljer sig åt mellan modellerna är det enkla sätet i svävande stil i hagelgeväret, tillsammans med ett kort rörformigt styre, hackad fram- och bakskärm, speglar med stångände och tjocka däck. Shotgun har designats för att vara en stadskryssare medan Super Meteor är en äventyrare. Den kan också få många tillbehör som extraljus, legeringar, ryggstöd och mer med den. Priset för den här versionen av Royal Enfield kan vara mellan 3–3,25 lakhs.

Hero kommer med den uppdaterade versionen av Xpulse 200T

Xpulse 200T är en mer vägorienterad version av Xpulse 200. Hero är inställd på att finjustera den tidigare versionens utseende och återlansera den mer elegant. Det finns inga förändringar i motorn, som kommer att vara samma luft- och oljekylda, 4-ventils, encylindriga motor som driver Hero Xpulse 200. Den kan göra cirka 19,1hk och 17,35Nm vridmoment. Några anmärkningsvärda förändringar i den uppdaterade Xpulse inkluderar dubbelfärgad lackering och en färgkoordinerad skärm ovanför strålkastaren. Grepphandtaget på baksidan har fått en enklare design och gaffeldamaskerna är också nya. Den nya versionen bör kosta lite högre än originalet, mellan 1,25 och 1,30 lakhs.

Även om detta är mer som en ansiktslyftning i mitten av livet, kan lanseringen hjälpa till att öka försäljningen av Hero-cyklar. Med en lagom blandning av stil, komfort och kraft kommer Xpulse 200T att vara ett perfekt köp den här festivalsäsongen.

Taiwanesiska Gogoro elektriska skotrar kommer upp i november

Gogoro, den taiwanesiska tillverkaren av e-skoter har samarbetat med Hero Motor corp för att introducera sina elektriska skotrar och batteribytesinfrastruktur i landet. Företaget kommer att lägga ut sin färdplan för Indien den 3 november och kommer också att presentera några av sina toppmodeller. De flesta av dess modeller utomlands har löstagbara batteripaket och företaget driver ett brett utbud av batteribytesstationer på sina marknader. Med deras inträde i Indien kan vi säkert förvänta oss att batteribytesinfrastrukturen kommer att spridas till andra elbilstillverkare i landet. Gogoro Electric skotrar är kanske i underläge bland cykellanseringarna i november 2022 men vem vet, det taiwanesiska märket kan överraska och ge en tuff kamp till de erfarna spelarna på elskotermarknaden.

TVS-stödd Ultraviolette F77 kommer att lanseras den 24 november 2022

Nästa nya elcykel kommer med namnet F77 från mototillverkaren Ultraviolette. Detta TVS-stödda varumärke hade redan öppnat bokningar för elcykeln den 23rd oktober och den kommer äntligen att lansera fordonet denna månad den 24th november. Ultraviolette F77 kommer att fortsätta med Revolt RV300 & RV 400. Medan dess första prototyp 2019 innehöll löstagbara batteripaket, kommer den nya F77 att ha ett fast batteri med litiumjonpackade, större bränsleceller.

Cirka 21 700 litiumjonceller är inkapslade i ett aluminiumhölje i motsats till de 18 650 cellerna i prototypen. Detta är det hittills största batteriet för en elcykel i Indien, och det ger en användbar kapacitet på 10,5 kWh på toppvarianten av fordonet.

Ultraviolette F77:s räckvidd är imponerande 307 km, vilket är dubbelt så mycket som dess tidigare version. Med alla nya specifikationer och funktioner kan F77 komma med en prislapp på mellan 3,50 och 3,50 lakhs.

QJMotor är inställd på att göra 4 cykellanseringar

QJMotor kommer att göra sin debut i Indien denna månad, med lanseringen av sina fyra nya motorcyklar. QJMotor är ett systermärke till Benelli och båda ägs av Qianjiang Group. Företaget har ett stort utbud av cyklar, skotrar och andra tvåhjulingar, cirka 30 modeller, i deras hemland, Kina. Men deras intåg i Indien ska markeras med fyra av deras toppmodeller. Detta inkluderar SRC250, SRC500, SRK400 och SRV300. Alla kommer att vara bensindrivna och var och en av dem har sin egen stil och statur.

De SRC500 är en Imperial-modell, med retrolook, en stor motor och väldigt få stylingjusteringar. Vid första anblicken kommer den att likna en Benelli Imperiale 400. Sett till utseendet kan den bli en värdig konkurrent till en Royal Enfield Classic. Den drivs av en 480cc motor som kan producera 25,8 hk och 36Nm eller 40Nm vridmoment.

De SRC250 är den andra av retromotorcyklarna i de fyra nya QJMotor-cyklarna. Den har sina egna stilsignaler och den drivs till och med av en tvåcylindrig motor! Enheten på 249cc klarar upp till 17,7 hk vid 8 000 rpm och ett vridmoment på 16,5 Nm. Utseendet skiljer det här fordonet åt och det kommer att föra in retroblickarna tillbaka till de indiska vägarna.

De SRK400 är en snygg streetfighter som direkt kommer att konkurrera med KTM Duke 390. Den har utrustats med en 400cc parallell-twin motor som ger respektabla 41,5 hk och 37Nm vridmoment. Dessa siffror matchar KTM Duke och det kan mycket väl bli en ny trend inom hastighetsälskare. Chassit på cykeln ser ut att likna Benelli TNT 300 och den delar samma dubbla 260 mm bromsskivor i fronten.

De SRV300 är den sista modellen som lanseras denna månad. Det är mer en Harley Davidsons kusin, men bara lättare. Harley Davidson hade samarbetat med QJMotor för att ta fram SRV300 för att säljas som ett mellanviktssegment på de asiatiska marknaderna. I Indien kunde SRV300 också säljas som en Harley Davidson. Den drivs av en 296cc vätskekyld motor som kan producera 30,7 hk och 26Nm vridmoment. Och den är ihopkopplad med en 6-växlad växellåda.

Så vilken av ovanstående cyklar är du trimmad och väntar på? Håll kontakten, vi kommer att uppdatera mer om dessa modeller när de lanseras i Indien och när de börjar springa på vägarna.

liknande inlägg

Leave a Reply