3 bästa hybridbilar 2020 du kan hitta på AutoBidMaster

2
3 bästa hybridbilar 2020 du kan hitta på AutoBidMaster

I en värld som blir allt mer miljömedveten och präglad av skenande bensinpriser har hybridbilar dykt upp som ett välkommet alternativ för många människor. Idag finns det många alternativ att välja mellan med tillverkare som erbjuder hybridbilar för en mängd olika krav. Dessutom ger AutoBidMaster dig tillgång till enorma besparingar när du deltar i vårt auktionserbjudande bärgning av bilar i New York och andra platser. För att hjälpa dig komma igång, här är tre av de bästa hybridbilarna för din favoritlista.

De Toyota Prius är en toppfavorit för människor som vill köpa hybridbilar. Du kan välja mellan tillval som 2018 års modell med valfri pekskärm eller 2019 års modell som finns i fyra trim (L Eco, LE, XLE och Limited.) 2018 års modell kommer med ett antal nya funktioner som förarassistans teknik (backkamera, adaptiv farthållare och filbytesvarning och ingripande). Förutom dessa senaste alternativ finns det andra Prius-modeller som du kan överväga beroende på din budget och krav. Bläddra igenom våra bärgningsbilar till salu i NY för en rad Toyota Prius-alternativ.

De Ford Fusion är ett annat bra val när en tyst och bekväm hybridbil är vad du behöver. Den är utmärkt på att ta sig ut på alla typer av vägar tack vare dess dynamiska hantering som gör det snabbt att arbeta med kurviga landsvägar. Den tredje generationen av Ford Fusion presenterades 2013 och har sett mer än några uppgraderingar genom åren. Några av funktionerna som är standard med den senaste Ford Fusion inkluderar varning för filavvikelse och begränsning, automatiskt helljus, förkollisionsvarningssystem med automatisk bromsning och fotgängardetektering och döda vinkeln. För modeller från och med 2017 kan du även förvänta dig nyckelfri tillgång, aktiv bruskontroll, en backkamera och ett ljudsystem med nio högtalare.

Den andra generationen av Chevrolet Volt prydde marknaden 2016 och fortsätter att få uppgraderingar. Förutom en ren gasversion finns den även som en hybrid med en tvåmotorsgenerator och ett litiumjonbatteri. Detta tar den 101 hästkrafter, 1,5L fyrcylindriga motorn upp till 149 hästkrafter. Några av de standardfunktioner som du kan förvänta dig när du köper en Chevrolet Volt inkluderar LED-strålkastare och bakljus, fjärrstart, nyckelfri ingång och tändning, automatisk nödbromsning och en åttatums pekskärm. Kolla in tillgängliga Chevrolet Volt-alternativ från våra bärgningsbilar i New York.

Att köpa din nästa bil från våra bärgningsbilar till salu ger dig ett överflöd av alternativ med enorma besparingar. Du kan också hitta andra topphybridbilar som t.ex Hyundai Sonata, Kia Optima, Toyota Camryoch Honda Accord. Registrera dig idag för att börja delta i våra populära auktioner med bärgningsbilar i NY och andra platser över hela landet. Du kan också ringa oss för att få svar på alla dina frågor på +1 (503) 298-4300mån till fredag, 6:00 till 16:00 (GMT-8:00) eller e-post [email protected].

Senaste inläggen av AutoBidMaster Staff Writer (se allt)

liknande inlägg

Leave a Reply