2021:s bästa alternativ för köpare av kabinkryssareBästa val för köpare av kabinkryssarbåtar

2
2021:s bästa alternativ för köpare av kabinkryssareBästa val för köpare av kabinkryssarbåtar

Att köpa en cabin cruiser-båt, även om du får en genom båtåtertagandeauktioner, är en långsiktig investering, vilket gör det viktigt för dig att ta dig tid att utforska alla möjliga alternativ för att hitta den som bäst passar dina krav. Med tanke på det ständigt ökande antalet val kan det bli förvirrande att välja. Medan du kan lita på att våra onlineauktioner ger dig tillgång till oslagbara erbjudanden på återtagna båtar till salu, är det viktigt att du har grundläggande medvetenhet om de bästa alternativen som finns. För att hjälpa dig med valet listar vi några av de bästa valen för kryssningsbåtköpare.

Chris-Craft 34 Corsair, ett kännetecken för intelligent design och hantverk i världsklass, är en kraftfull kabinkryssare som erbjuder den perfekta blandningen av spännande prestanda och omfattande bekvämligheter för alla dessa långa resor. Tillgänglig i 27′, 30′ och 34′ alternativ, erbjuder cabin cruiser en mängd anpassningsmöjligheter för att passa dina specifika behov.

Gå in i Four Winns Vista 255 OB och du kommer att börja tro på det gamla ordspråket, “utseende kan lura”. Trots sin till synes lilla form är cabin cruiser-båten förvånansvärt rymlig på insidan, och kondenserar en rad funktioner för en vardagskryssning såväl som långa resor. Allt snyggt instoppat i en mångsidig sittbrunn som erbjuder många sittplatser.

Om du letar efter en kryssningsbåt som erbjuder hantverk i världsklass, enastående prestanda och omfattande bekvämligheter, kan du inte gå fel med Grand Banks Eastbay 44. Kabinkryssaren har en välkomnande sittbrunn och en sittplats/matplats och en stor elektrisk- eldrivna fönster som låter dig vara ett med naturen med en knapptryckning.

Idealisk för par och små grupper, Back Cove 34O erbjuder en perfekt blandning av prestanda, komfort och sjöduglighet. Den första utombordsdrivna modellen från tillverkaren någonsin, den prisbelönta 34O har en revolutionerande skrovdesign, som får henne på plan snabbare och kräver mycket mindre hästkrafter än konventionella skrovkonstruktioner.

Nu när du är bekant med några av de bästa valen för köpare av kabinkryssarbåtar, är allt som återstår att göra att registrera dig hos oss för att börja delta i våra auktioner för återtagande av båtar. Vår bilauktioner online har ett brett utbud av återtagna båtar till salu, till otroligt låga priser. Skapa helt enkelt ett gratis medlemskonto, vilket du kan göra genom att använda ditt Facebook- eller Google-konto, eller genom att tillhandahålla lite grundläggande information. Om du har några frågor om våra båtåtertagandeauktioner eller någon av de återtagna båtarna till salu som finns i vårt lager, ring bara +1 (503) 298-4300, måndag till fredag, 06:00 till 16:00 (GMT-8:00) eller maila på [email protected].

Senaste inläggen av AutoBidMaster Staff Writer (se allt)

liknande inlägg

Leave a Reply